Rólunk

A gyárról:

A BH Bikes spanyol gyártó, mely 1909 óta készít megbízható és pillekönnyű kerékpárokat. A név az alapító Beistegui Hermanos monogramját tartalmazza, aki az első világháború után tömegeknek készített strapabíró kerékpárokat.

A BH a kerékpársportban 1935 óta szerepel, amikor egymás után kétszer is a BH által támogatott csapat versenyzője nyerte a spanyol Vuelta a España versenyt.  Ezután még hatszor szerezték meg a trófeát. 1987-ben a Tour de France  Alpe d’Huez-i szakaszát Federico Echave egy BH kerékpár nyergében nyerte. A 2013. évi Tour de France-on a BH Bikes a francia Sojasun csapatát látta el több tucatnyi G6 verseny-, és Ultralight edzőkerékpárral.

Az elmúlt évtizedekben töretlen volt a BH műszaki fejlődése. Olyan forradalmian új és innovatív termékeket dobtak piacra, mint a Neo sorozat, az Ultralight vázak, a Global Concept vagy a Lynx MTB felfüggesztés.

A cég még ma is családi tulajdonban van, így értékei nem változtak: innováció, műszaki és technológiai kutatások sora, közösségi és környezetvédelmi felelősségvállalás, dinamizmus és megbízhatóság. De mindezek előtt a kerékpárok szenvedélyes szeretete.

Rólunk:

Cégünk 2012 óta értékesíti a BH gyár elektromos rásegítésű kerékpárjait. Bár márkafüggetlenek vagyunk, a BH különösen fontos számunkra, hiszen megbízható, innovatív kerékpárjaikhoz megfizethető ár is társul, így különösen sikeres a magyar piacon. 2014-től forgalmazzuk a hagyományos kerékpárokat is, mivel úgy gondoljuk, hogy ezeknek is helye van a magyar piacon.

Elérhetőségeink:

  • Cégünk székhelye: VELOSAT Kft, 8000, Székesfehérvár, Király sor 1/a fszt 2.
  • Bemutató terem (csak elektromos kerékpárok): Ebikeshop.hu, 2045 Törökbálint, Dulácska u .2

Szatzger Ákos

Ákos  a prémium elektromos kerékpárok szakértője. 2011 óta elektromos kerékpár blogot vezet, 2012-ben megszerezte a Bosch ebike szakértő címet. A cég tulajdonosa. A VELOSAT Kft az ország legsikeresebb, elektromos kerékpárokkal foglalkozó kiskereskedelmi egysége.