Vásárlás

Rövid folyamat:

1. Válaszd ki a katalógusból a kívánt kerékpárt.

2. Hívd fel a kollégánkat, aki leellenőrzi, hogy az adott termék elérhető-e a gyári készleten.

3. Add meg a számlázási címedet! (név, cím, mail és mobil elérhetőségek)

4. Emailben kapsz tőlünk egy átutalásos előlegszámlát (a kerékpár értékének 20%-a, 500.000 Ft érték alatt nem kérünk előleget).

5. A kerékpár beérkezik (szállítási idő a rendeléstől kb. 10 munkanap), kollégáink összeszerelik a kerékpárt (1-2 munkanap)

6. Kiállítjuk a végszámlát, amit az átvétel előtt kell átutalással rendezned.

7. A kerékpárt a budapesti ebikeshop.hu bemutatóteremben vagy a vidéki partnereink boltjaiban veheted át.

8. Garancia: a kerékpárokra 2 év magyarországi jótállást adunk, mely kitejeszthető a gyári regisztrációval a következő szintekre: prémium garancia (5 év – országúti és MTB kerékpárokra), élettartam garancia.

Ha kérdésed van, kérlek keress minket!

————————————————————————————————————

És hogy ne maradjon el a jogi szöveg sem:

Termékeink:
Webáruházunkban a BH spanyol gyártó kerékpárjait vásárolhatja meg. A megjelenített képek illusztrációként szerepelnek, és eltérhetnek a valóságtól. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

Ügyfélszolgálat:

Lásd a RÓLUNK menüpont alatt.

Szolgáltató adatai:

Cégnév: VELOSAT Kft.
Szolgáltató székhelye: HU-8000 Székesfehérvár, Király sor 1/a.
Cégjegyzékszám: 07-09-020810
Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Fejér Megyei Bíróság, mint Cégbíróság
Elérhetőség: info@ebikeee.com

Szolgáltató egyéb elérhetősége: +36-22-505-690

Adószám: 23458466-2-07, közösségi: HU23458466
Hatósági engedély nem szükséges a tévkenységünkhöz.

Vásárlási feltételek

A termék kiválasztása
A vásárló a kerékpárokat a weblapon lévő katalógus és árlista segítségével választhatja ki.

Árak
Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket az árlistánkon ellenőrizhet. Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t és a vidéki partnereink valamint a budapesti átvételi pontunkba történő szállítási költséget is tartalmazzák. Külön csomagolási vagy összeszerelési költség nem kerül felszámításra!

A rendelés elküldése
A rendeléseket telefonon és emailben fogadjuk.  Kérjük, hogy a kapcsolattartási adatait (email és telefonszám) pontosan adja meg, hiszen ezek hiányában nem tudunk kapcsolatba lépni Önnel.
Fizetési feltételek

Áruházunkban csak banki átutalásos fizetésre van lehetőség.

Adatbeviteli hibák javításának lehetősége
Az adatbeviteli hibák javítására csak az előlegszámla kiállítása előtt van lehetőségünk, ezért kérjük fokozottan ellenőrizze a megadott adatokat.

A rendelések feldolgozása

A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a vásárló felé azonnal emailes értesítést küld az eladó a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek! Csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az eladó illetékes munkatársa felé. Amennyiben a vásárlóhoz ez 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló ajánlattételi kötöttségei megszűnnek.

A rendelések feldolgozása munkanapokon történik 9.00-16.00 óráig, de legkésőbb a beérkezést követő munkanap végéig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a rendelés leadására, de amennyiben ez a munkaidő lejárta után történik, akkor a következő munkanapon kerül feldolgozásra. A feldolgozás után az ügyfélszolgálatunk emailben küld visszaigazolást a várható szállítási időpontról.

Szállítás

A kiszállítási idő kb. 2 hét esetben megtalálható. Ha a termék előrendelés státuszban van, akkor munkatársunk telefonon egyeztet a tervezett kiszállítási határidőről, ami akár 4-6 hét is lehet.

Szállítási díjak 

A termékeket csak a központi bemutatótermünkben illetve a viszonteladóink boltjában lehet átvenni. A szállítás díja ezekre a helyekre ingyenes.

Megrendelés módosítása, törlése
Az eladó a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a vásárlónak rendelése visszavonására elektronikus úton.

A megrendelés utólagos módosítására csak írásos formában e-mailben, vagy telefaxon kerülhet sor.
A szállítástól elállás
Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia

A megrendelő a szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette.

A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassavissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel)küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!  A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt). Ezután a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül banki átutalással térítjük, de erről minden esetben külön egyeztetünk.

Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Ez esetben kérje a futártól a jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

Tulajdonjogi kikötés
A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig a szállító tulajdonában marad.

Egyéb tájékoztatás

A szerződéskötés nyelve magyar, a jelen megkötött szerződés nem minősül írásban kötöttnek annak. A megkötött szerződést nem iktatják, utólag nem lesz hozzáférhető, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre. Magatartási kódexre nem utal.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a VELOSAT Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.